Postimees Itaalias: Taavi Nõmmistu: karjääri kõvemaid mänge

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Nõmmistu servimas.
Taavi Nõmmistu servimas. Foto: CMC Ravenna

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskonna diagonaalründaja Taavi Nõmmistu tegi CEV Challenge Cupi mängus Itaalia klubi Ravenna vastu peaaegu unelmate esituse, tuues 24 punkti (+18) ja eksides väga vähe.

«Hea, et kõik mehed võitlesid ja ei tekkinud kordagi seda tunnet, et meist üle sõidetakse. Asjad toimisid kenasti ja tegime ühe hooaja parema esituse, isiklikus plaanis kindlasti karjääri kõvemaid mänge vastase mõistes,» kommenteeris Nõmmistu. Ta tõi välja, et väga raske oli hakkama saada vaid vastaste ülipika diagonaaliga, kes tõi 19 punkti ja võttis otsustavatel hetkedel skooritegemise enda õlule.

«Brasiillane (Ravenna 217 cm pikkune diagonaal Renan Buiatti) lõi sinna, kuhu ise tahtis ja tema vastu oli raske. Löögikõrgus on juba selline, et oi-oi. Selliseid mehi koduses liigas ei näe. Ta ei löönud lihtsalt silmad kinni ja kõrgelt, vaid muud asjad on ka paigas. Eks ta seetõttu selles liigas ka on.»

Juba esmaspäeval läheb Nõmmistu aga põlvemeniski lõikusele ja eeldatavalt on mängupaus umbes kolmenädalane.

Tartu euroteekond sai sellega ka lõpu, avakohtumine oli samuti kaotatud 0:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles