Järjekordse tagasilöögi saanud Dortmund heitleb ikka tabeli lõpus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp.
Pettunud Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeistrivõistlustel ei saa Dortmundi Borussia kuidagi oma mängumootorit käima. Eile tegi Dortmund koduväljakul 2:2 viigi Wolfsburgiga.

Dortmund asus kahel korral kohtumist juhtima, kuid mõlemal korral oli külalistel vastus olemas. 8. minutil asus Dortmund Pierre-Emerick Aubameyangi tabamusest juhtima, kuid 29. minutil viigistas Kevin De Bruyne seisu. 76. minutil viis Ciro Immobile taas Dortmundi ette, kuid 85. minutil vormistas Naldo matši lõppseisu.

Turniiritabelis on Dortmund nüüd 15 punktiga 16. kohal ehk praeguse seisuga peaks meeskond minema üleminekumängudele. Wolfsburg on aga 31 silmaga tabelis teine.

Esikohal on 42 punktiga Müncheni Bayern. Eile võidukad olnud Mönchengladbachi Borussia ja Leverkuseni Bayer jagavad 27 silmaga kolmandat ja neljandat kohta (Leverkusen alistas 1:0 Hoffenheimi ja Mönchengladbach 4:1 Bremeni Werderi). Ragnar Klavani koduklubi Augsburg on 24 silmaga kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles