Depressiooniga võitlev maailma rikkaim sportlane sihib suurimat palgapäeva

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather (vasakul).
Floyd Mayweather (vasakul). Foto: SCANPIX

Floyd Mayweather sr avaldas muret oma poja Floyd Mayweather jr psühholoogilise seisundi pärast, kuna maailma rikkaim sportlane oli hiljuti tunnistajaks oma sõbra Earl Hayesi enesetapule.

«Ma arvan, et sellisest asjast ei saadagi üle. Loomulikult ei mõelda sellise asja peale pidevalt, kuid aeg-ajalt tulevad sellised asjad taas meelde,» rääkis Mayweather sr oma poja traumaatilisest kogemusest Mlive’ile. «Ta peab sellega pikalt elama. Ausalt öeldes ma ei kujuta ette, kuidas ta sellest üle saab. Arvan, et ta on siiski piisavalt tugev, et sellest lõpuks üle olla.»

Samas võttis ta sõna ka oma poja järgmise matši osas, mis toimub 2. mail. Viimatiste teadete kohaselt saab sel päeval teoks poksisõprade suur unistus ja ringis lähevad vastamisi Mayweather jr ja filipiinlane Manny Pacquiao.

Mayweather sr sõnul peab Pacquiao ajaloo suurima auhinnafondiga matšis leppima vähem kui 40 miljoni USA dollariga, kuna filipiinlane on viimastel aastatel pidanud vastu võtma kaks kaotust ja seega pole ta enam nii atraktiivne vastane. Lisaks peab kohtumine eetrisse jõudma Showtime’i kanalil, kuna Mayweather jr on just nendega leping. Pacquiao on käed löönud HBOga.

Väidetavalt võiks selle matši auhinnafondiks olla vähemalt 300 miljonit USA dollarit ja tegemist oleks suurimaga poksiajaloos ja sellest saaks mõlema mehe karjääri suurim palgapäev. Ka Mayweather jr kinnitas taas, et teda huvitab matš Pacquiaoga ja teised mehed (eesotsas Amir Khaniga) peavad lihtsalt oma aega ootama.

«Amir Khani nimi ei ütle kellelegi midagi. Teda teavad vaid poksiringkonna inimesed. Minu fookus on seatud Manny Pacquiao peale. Teeme selle asja teoks,» teatas Mayweather jr.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles