Karmid naljad: veebikülje teatel suri maailma rikkaim sportlane kokaiini üledoosi tagajärjel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Maailma rikkaima sportlase Floyd Mayweatheri kohta on tihtilugu liikvel erinevaid kuulujutte ning tema kirev eraelu jõuab samuti tihti leheveergudele. Viimati avaldas veebikülg Despiera Tico, et hiljuti oma sõbra Earl Hayesi enesetappu pealt näinud Mayweather jr suri kokaiini üledoosi tagajärjel.

Veebikülje kirjelduste kohaselt leidsid Mayweather jr majaabilsed ning seejärel viidi poksija kiiruga Cedars Sinai haiglasse. Veel lisati Mayweather jr keha kattis hulgaliselt kokaooni ning tema ümber lebasid tühjad alkoholipudelid, vahendab International Business Times.

Veebikülg teatas veel, et paar tundi pärast haiglasse toimetamist Mayweather jr suri ning selle tunnistajaks oli märgitud haigla juht Leonard Walker.

Tegelikkuses on Mayweather jr täie tervise juures ning plaanib oma jörgmist matši, mis leiab aset 2. mail. Viimaste uudiste kohaselt saab sel päeval tõeks Mayweather jr ja Manny Pacquiao matš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles