Vassiljevi vastu tuntakse huvi Kasahstani liigast

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (vasakul).
Konstantin Vassiljev (vasakul). Foto: Erik Prozes

Praegu Poola kõrgliigaklubi Gliwice Piasti ridadesse kuuluva Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljevi vastu tuntakse huvi Kasahstani liigast.

Vassiljev tunnistas intervjuus sportinfo.kz’il, et Kasahstanist on tema kohta uuritud. «Mõne klubi poolt on huvi tuntud, kuid millestki konkreetsemast rääkida ei saa,» vastas poolkaitsja.

Samas uuriti koondislase käest ka seda, kas tähtsam on jalgpall või raha? «Iga jalgpalluri jaoks on oluline mängida võimalikult kõrgel tasemel, kuid ka rahaline pool on tähtis. Parimas mängijaeas olles on rahaline pool eriti tähtis,» märkis ta.

Vassiljevi sõnul tundsid suvel mitmed Venemaa kõrgliigaklubid tema vastu huvi, kuid samal ajal käisid läbirääkimised ühe suurema Euroopa klubiga. «Kuna sellest asja ei saanud, siis sõlmisin augusti lõpus lepingu Poola klubiga,» avaldas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles