Maksakasvajaga võidelnud endine Barcelona kaitsja võib karjääri lõpetada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. aasta mais pidas Eric Abidal pressikonverentsi, kus teatas, et lahkub Barcelonast
2013. aasta mais pidas Eric Abidal pressikonverentsi, kus teatas, et lahkub Barcelonast Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel maksakasvajaga võidelnud jalgpallur Eric Abidal on väidetavalt oma profikarjäärile joont alla tõmbamas ning uue väljakutsena asub prantslasest kaitsja tegema treeneritööd FC Barcelona akadeemias.

Nimelt kirjutab portaal 101greatgoals.com, et homme peab Eric Abidal pressikonverentsi, kus pikaaegne Prantsusmaa koondislane eeldatavasti mängijakarjääri lõpetamisest teatab, vahendab Soccernet.ee.

Karjääri jooksul Lyoni, Lille'i, Monaco, Barcelona ja Olympiacose värve esindanud Abidalil avastati 2011. aasta märtsis maksakasvaja, kuid mitme operatsiooni tulemusena suutis mees veel tippjalgpalli naasta.

Abidal sai võitluses vähiga palju positiivset toetust ka vutiringkondadest ning mitmed Hispaania ja Kataloonia ajalehed kirjutavad, et prantslane plaanib jalgpalli juurde ka pärast mängijakarjääri lõppu jääda. Nimelt seostatakse Abidali tema pikaaegse koduklubi FC Barcelona akadeemia La Masiaga, kus prantslane treenerina tegutsema hakkaks.

Kui kuuldused tõeseks osutuvad, siis pidas Abidal oma viimase mängu profipallurina eile Olympiacose särgis, kui Kreeka kõrgliigas alistati 2:0 Panionios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles