Kas Klitško valitsemisaeg lõppeb aprillis?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško asub juba 18. korda tiitleid kaitsma
Vladimir Klitško asub juba 18. korda tiitleid kaitsma Foto: SCANPIX

Raskekaalu profipoksi järgmine tiitlimatš peetakse 25. aprillil New Yorgis, kui 18. korda asub oma tiitleid kaitsma ukrainlane Vladimir Klitško. Veel ei ole teada, kellest saab Klitško vastane, kuid võib eeldada, et tegemist on ameeriklasega.

Suure tõenäosusega asub Klitško valitsemisaega lõpetama seni võitmatuna püsiv ameeriklane Bryant Jennings. 30-aastane poksija on seni pidanud 19 profimatši ja võitnud kõik. Kümme vastast on langenud nokaudiga. Pikkust on mehel 188 cm, kuid käte siruulatus on hirmuäratav – 213 cm.

«Oleme väga rahul, et matš toimub Barclay keskuses,» ütles Klitško mänedžer Bernd Boente ESPNile. Ka tema vihjas, et suur lahing tuleb just Klitško ja Jenningsi vahel. «Lepingul ei ole veel allkirjasid, kuid meil on suusõnaline kokkulepe. See on hea leping mõlema poole jaoks,» jätkas ta.

Kui tavaliselt treenib Klitško võistlusteks Austria Alpides, siis seekord jääb ta oma kodukanti Floridasse. Nimelt sündis poksimaailma valitseja perekonda pisitütar Kaya.

Klitško poksis viimati Ameerika Ühendriikides 2008. aastal, kui ühepoolses matšis tunnistas tema paremust Sultan Ibragimov. Siis poksiti Madison Square Gardenis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles