Tapa avas käsipalli meistriliigas võiduarve

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Tapa palliga.
SK Tapa palliga. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel avas võiduarve SK Tapa, kes alistas 11. vooru viimases kohtumises kodus Audentese 25:21 (16:11).

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Rait Ageni 8 ja Gert Trofimov 6 ning kaotajatel Kristjan Ojasaar 7 ja Rainer Kelk 4 tabamusega.

Tapa peatreener Elmu Koppelmann: «Pääsesime alguses 9:3 ette, kuid siis lasime jala sirgu. Kokkuvõttes meie poolt mänguliselt nõrk etteaste, aga rahule võib jääda väravavahtide Margus Õuna ja Kristian Käbi tegevusega ning kaitsega, ent rünnakuga mitte. Poisid on väsinud ja jõulupuhkus kulub meeskonnale marjaks ära.»

Audentese juhendaja Riho-Bruno Bramanis: «Meie eesmärgiks on pakkuda kõigile mängijatele häid kohtumisi ning nii said liidrid Andris Celminš ja Karl Toom puhkust. Vaatamata kaotusele jäin oma hoolealustega rahule, sest poisid täitsid treenerite poolt antud ülesanded. Treenime ja töötame selle nimel, et meie mängijad oleksid kahe aasta pärast Meistriliigas arvestataval tasemel tegijad.»

Tabeliseis 11. vooru järel: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 20, Põlva Serviti 20, Viljandi HC 18, HC Viimsi/Tööriistamarket 14, Valga Käval 5, Aruküla SK 4, SK Tapa 4, Audentes 3 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles