Parklatülis tapmisähvarduse teinud Chisora sai karistada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dereck Chisora (vasakul) poksimas Vitali Klitškoga
Dereck Chisora (vasakul) poksimas Vitali Klitškoga Foto: SCANPIX

Tuntud briti poksija Dereck Chisora peab tegema 60 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd, kuna läks parklas toimunud tülis sedavõrd endast välja, et tegi valestiparkinud meestele tapmisähvarduse.

Kaks meest läksid postkontorisse ja parkisid samal ajal kogemata kinni Chisorale kuulunud Mercedese. 30-aastane poksija läks seepeale aga endast sedavõrd välja, et ähvardas ühe meestest maha lüüa. Kuigi Chisora tunnistas kohtus oma viga, määrati talle karistus.

Mehed jätsid auto esiklaasile oma telefoni numbri, et inimesed saaksid probleemi tekkides neile helistada. Chisora otsustas mehed aga läbi sõimata. Kui üks neist lubas märatsevale Chisorale politsei kutsuda, teatas poksija: «Ma jään kohtumisele hiljaks. Ma tapan su ära.»

Chisora oli oma sõnul esialgu viisakas, kuid kaotas lõpuks enesekontrolli. «Olin just oma pisitütrele süüa ostnud ja istusin juba kinni pargitud autos. Olin endast väljas. Jah, ma ütlesin, et tapan ta ära. Olin vihane,» selgitas Chisora The Suni veergudel.

Chisora on profipoksijana pidanud 25 matši ning võitnud neist 20. Ta on saanud poksida ka selliste suurnimedega nagu David Haye, Vitali Klitško ja Tyson Fury, kuid pidanud leppima kaotustega. Viimasele on ta alla jäänud kahel korral, viimati tänavuse aasta novembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles