Varjunime kasutav Schumacheri poeg istus esmakordselt vormeli rooli

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher.
Mick Schumacher. Foto: twitter.com

Maailma kõigi aegade edukaima vormelipiloodi Michael Schumacheri poeg Mick istus esimest korda vormeli rooli, kui osales Valencias toimunud salajasel vormel-4 testimisel.

15-aastane Schumacher ei armasta võidusõitjana kasutada oma päris nime, kuna saab sel moel liiga palju tähelepanu. Hetkel püüab ta igal võimalusel kasutada psedonüümi Mick Junior. «Kindlasti on Mick andekas,» teatas testimisi näinud endine vormelisõitja Peter Mücke. «Samas ei saa kunagi kindel olla, et hea kardisõitja ka vormeliroolis kiire on. Ainult kuulsast nimest ei piisa, kiire peab olema. Ühe testipäeva järel ei saa hinnanguid anda.»

Ajaleht Österreich spekuleerib, et sellel nädalal toimunud testimine tähendab, et Mick Junior võib vormelidebüüdi teha 2016. aastal. Tänavusel hooajal saavutas ta kardisõidu maailmameistrivõistlustel noorteklassis teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles