Kaks noort Eesti ratturit sattusid juhuslikult samasse Prantsusmaa klubisse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timmo Jeret.
Timmo Jeret. Foto: Sander Maasing

Pärnakas Timmo Jeret (21) ja Kuressaare noormees Steven Kalf (19) sõidavad mõlemad tuleval hooajal Prantsusmaal teise divisjoni kuuluvas  ratturite amatöörklubis Team Scott Creuse Oxygene Cyclismes, vahendab rattaprofid.ee.

Timmo ja Steven, kas tundsite üksteist ka varasemast ajast ja kuidas siis ühte klubisse sattusite?

Timmo: Tundsime üksteist natuke ka varasemast. Ühte klubisse sattusime küll täiesti juhuslikult. Ju see oli saatuse tahtel, et kaks paksukest samasse tiimi said (naeravad).

Steven: Eks saame üksteisel nüüd silma peal hoida (muiates).

Creuse on suhteliselt mägine piirkond Kesk-Prantsusmaal, aga te olete tuntud esialgu pigem siledal maal hästi sõitvate meestena, kuidas hakkama kavatsete saada?

Timmo: No kahe kuni kolme kilomeetristest tõusudest peab igaljuhul üle saama. Eks vaatab, mis see piirkond meile pakub, aga peab hakkama saama, kui eesmärk on profiks saada.

Steven: Eks peab trennis higi valama ja vaeva nägema.

Olete mõlemad juba varem Prantsusmaal sõitnud, miks nüüd uue klubi otsisite?

Timmo: Eelmine klubi ammendas ennast, nende võistluskalender ei pakkunud enam seda, mida ma soovinuks.

Steven: Tegelikult sõitsin ma eelmisel aastal seal oma Saaremaa Viikingi jalgrattaklubi vormis. Järgmine aasta saab esimene täishooaeg Prantsusmaal olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles