Kompleksujumise teatevõistlusel noppisid esikohad TOPi ujumisklubi ja Audentes

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Martti Aljand.
Pildil Martti Aljand. Foto: Tairo Lutter

Eesti lühiraja ujumise meistrivõistluste teisel päeval tulid 4x50 meetri kompleksujumise distantsil võitjaks TOPi Ujumisklubi esimene naiskond ning Audentese spordiklubi esimene meeskond.

Naiste 4x50 meetri distantsil võidutsenud TOPi Ujumisklubi eest said esikoha Sigrid Sepp, Karleen Kersa, Kätlin Sepp ja Tess Grossmann, teise koha said Garant 1 naiskonda esindanud Monika Lipard, Carmen Sandra Kuusk, Katrin Zaitseva ning Maria Romanjuk, kolmanda koha ujusid välja Carolina Camilla Graf, Kristiina Jaaska, Kätlin Laurson ja Kristina Lebedeva, kes esindasid Järveotsa GSK 1 võistkonda.

Meeste teatevõistluste võitsid Marko-Matteus Langel, Martti Aljand, Mart Mandel ja Pjotr Degtjarjov (Audentese Spordiklubi 1), teise koha saanud Tartu Ujumisklubi 1 meeskond koosseisus Karl Johann Luht, Karel Seli, Robert Roose ja Cevin Anders Siim püstitasid ajaga 3.44,67 uue juunioride rekordi. Kolmanda koha said Garant 1 võistkonda esindanud Nikita Tsernesov, Martin Allikvee, Daniel Zaitsev ja Nikita Kozlovski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles