Tarvas tahab Soku asendajaks vana sõpra Gustast

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giedrius Gustas.
Giedrius Gustas. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

KORVPALL. Rakvere Tarva korvpallimeeskonda ootavad ees muutused. Hooaja esimeses pooles meeskonda vedanud mängujuht Sten-Timmu Sokk läheb pärast nädalavahetusel peetavat Eesti karikavõistluste otsustavaid kohtumisi Moskva Dinamosse – tema asemele otsitakse uut mängujuhti, täiendada soovitakse ka korvialust.

Soku kaotus on Tarvale kahtlemata suur löök ning tema kohale tuleb leida vähemalt samal tasemel mängumees. Juba hooaja hakul oli Tarvaga liitumisest huvitatud mullugi samas pallinud leedulane Giedrius Gustas. Kuna toona tehti kokkulepe Sokuga, jäeti 34-aastane leedulane ootele ning mees alustas hooaega kodumaal Dzukija Alytuse meeskonnas.

«Hooaja alguses oli Gustas meiega liitumisest väga huvitatud, nüüd oleme temaga rääkinud, kuid tundub, et ta tunneb ennast praeguses koduklubis hästi – on põhimees ja saab palju mänguaega,» rääkis Tarva mänedžer Madis Šumanov. «Proovime temaga rääkida, kuid nii kindel kui sügisel tema tulek pole.» Šumanovi sõnul on uue mängujuhi leidmine Tarvale praegu kõige tähtsam küsimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles