Tiger Woods ja Elin Nordegren on lõplikult lahus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woodsi ja Elin Nordegreni abielulahutuse akt
Tiger Woodsi ja Elin Nordegreni abielulahutuse akt Foto: SCANPIX

Skandaalne golfar Tiger Woods ja ta abikaasa Elin Nordegren teatasid lõplikust lahkuminekust.

Woods ja Nordegren olid eile Floridas Panama Citys Bay maakonna kohtus, kus nende lahutus ametlikult kinnitati, kirjutab The Telegraph.

Pole teada kui palju Nordegren eksabikaasalt elatist saab, kuid välja on pakutud summad, mis ulatuvad 100 – 750 miljoni dollarini.

«Meil on kahju, et me abielu läbi sai, kuid me lahkume sõpradena ning soovime teineteisele kõike head. Kuigi me enam abielus ei ole, on meil toredad lapsed ning nende õnn ja heaolu on meile mõlemale kõige tähtsam,» seisis Woodsi ja Nordegreni ühises teates.

Woodsil ja Nordegrenil on kaks last – kolmene Sam Alexis ja üheaastane Charlie Axel.

Paarile lähedal seisva allika sõnul jõudsid nad lahutuse suhtes kokkuleppele juuli alguses.

Siiani kasutas Woodsi abikaasa ametlikes dokumentides nime Elin Maria Pernilla Woods, kuid nüüd võttis tagasi oma sünninime, mis on Elin Maria Pernilla Nordegren.

Tiger Woodsi ametlik nimi passis on Eldrick Tont Woods.

Woodsi ja Nordegreni lahkuminek sai alguse sellest kui mees möödunud aasta novembris varajastel hommikutundidel oma kodumaja ees Floridas vastu puud sõitis. Väidetavalt tekkis autoõnnetus pärast seda kui Nordegrenil ja Woodsil oli mehe naissuhete pärast sõnavahetus.

Woodsi naissuhted tulid siis päevavalgele ning sportlane kaotas mitu sponsorit. Suhteskandaali tõttu jäi Woodsi väidetavalt 35 miljoni dollari suurusest sponsorrahast ilma.

Selle aasta veebruaris tunnistas Woods avalikus teleesinemises, et tal on olnud abieluväliseid suhteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles