KK Pärnu sai kodusaalis kindla võidu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu KK.
Pärnu KK. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eesti korvpalli meistriliigas toimus reede õhtul üks kohtumine, kus Korvpalliklubi Pärnu võõrustas kodusaalis TLÜ/Kalevit. Kodumeeskond võitis 84:70.

Tasavägist mängu jätkus vaid esimesteks minutiteks, mille järel tegi Pärnu meeskond Silver Leppiku ja Renato Lindmetsa korvidest 10:0 vahespurdi. Veerandaja teises pooles sai ka Kalev oma rünnaku tööle ning pisikesele pausile minnes oli pärnakate edu 6-punktiline, seisuks 26:20. Teisel kümnendil kasvatasid Heiko Rannula hoolealused oma edu veelgi, hoides mängu initsiatiivi kindlalt enda valduses. Poolajaks oli seis tablool 49:34 pärnakate poolt vaadatuna.

Teisel poolajal püüdis TLÜ/Kalev mängu muudatust tuua, kuid tulutult. Pärnakad kontrollisid kohtumise käiku ja kasvatasid tasapisi oma eduseisu veelgi, juhtides enne otsustavat kümmet minutit 69:50. Viimasel veerandajal suutis Tallinna klubi küll oma kaotusseisu vähendada, kuid lõpuspurt jäi hiliseks ning Pärnu võttis kindla 84:70 võidu.

Renato Lindmets ja Janis Vahter olid pärnakate resultatiivsemad, visates mõlemas 17 punkti. Rannar Raap lisas 13 ja Robert Valge 12 silma. TLÜ/Kalevi poolelt tõid Reimo Tamm 23 ning Robertas Grabauskas 22 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles