U18 võrkpallikoondis alistas Venemaa

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U18 koondis.
Eesti U18 koondis. Foto: lvf.lv

Eesti poeglaste U-18 võrkpallikoondis (sündinud 1997-1998) jätkas Valgevene pealinnas Minskis toimuvat Ida-Euroopa Võrkpalli Assotsiatsiooni (EEVZA) meistrivõistlusi reedel 2:1 võiduga Venemaa üle. Kahes esimeses mängus jäädi 1:2 alla nii Läti kui Leedu eakaaslastele.

Eesti esindus võitis avapäeval Läti vastu esimese geimi 25:23, kuid kaotas teise 23:25 ja kolmanda 18:25. Reedel jäädi esimeses vastasseisus 1:2 (-19, 15, -23) alla Leedule, kuid positiivse üllatusena mängiti seejärel 2:1 (22, -16, 21) resultaadiga üle Venemaa koondis, vahendab volley.ee. Laupäeval lähevad eestlased vastamisi Valgevene ja Ukrainaga ning pühapäeval Gruusiaga. 

Novembri alguses toimunud Balti karikavõistlustel saavutasid Eesti poeglapsed Soome, Leedu ja Läti järel neljanda koha. 

Eesti koondise koosseis Valgevenes: Mhait-Martin Pool, Magnus Kallas, Kristo Karp, Roland Pajuleht, Robert Viiber, Rasmus Rohumets, Stefan Kaibald, Tamur Viidalepp, Richard Orutar, Dmitri Korotkov, Markus Uuskari ja Robin Valting. Treenerid: Oliver Lüütsepp ja Ülari Kaibald.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles