Tarva mänedžeri kaks punkti otsustasid finaalipääsu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarva mänedžer Madis Šumanov püüab takistada Kalevi mängujuhi Martin Dorbeku läbimurret.
Tarva mänedžer Madis Šumanov püüab takistada Kalevi mängujuhi Martin Dorbeku läbimurret. Foto: Tairo Lutter

«Enne mängu jõudsin teha neli trenni – ühel hommikul käisin jooksmas ja kolmel õhtul koos meeskonnaga pallitrennis,» rääkis Rakvere Tarva korvpallimeeskonna mänedžer Madis Šumanov, kes pidi Eesti karikavõistluste poolfinaalis olude sunnil ise platsile minema.

7 minuti ja 42 sekundiga viskas Šumanov kaks punkti – kuna aga Tarvas sai pingelises heitluses Kalev/Cramo üle 74:73 võidu, võib tinglikult väita, et just mänedžeri korv oli see, milleta meeskond poleks võitnud.

«Selline mõte käis mul omal ka korraks peast läbi, kuid tegelikult oli see ikkagi kogu meeskonna võit – see kuidas kõik andsid endast maksimumi ja kuidas publik meid toetas…» õhkas Šumanov.

Mõistagi pole 26-aastane ja 205 cm pikkune Šumanov korvpalli mõistes mingi suvaline mees – veel mullu oli ta Tarva täieõiguslik mängumees, kuid tänavusest hooajast sai temast meeskonna mänedžer ning treeningud jäid unarusse. Igaks juhuks oli ta siiski registreeritud ka mängijana. Duubelmeeskonna koosseisus on ta tänavu osalenud ka neljas 2. liiga kohtumises.

 «Praegu on tööd vähe ja seepärast läksin ühel hommikul jooksma. Seepeale ütles Andres Sõber, et tule siis juba õhtul pallitrenni ka,» rääkis Šumanov, kes ise loodab, et pühapäevane karikafinaal Tartu Rocki vastu jääb tal mängumehena taas viimaseks. «Usun, et suudame võimalikult kiiresti leida endale korvi alla täiendust.»

Tarval tekkisid korvialuste mängijatega probleemid pärast seda, kui nende põhitsenter Kaspars Cipruss sai vigastada ja ääremängija Roberts Stumbris jäi vahele keelatud ainete tarvitamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles