Robert Kubica alustab ka tulevast hooaega autoralli MM-sarjas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica
Robert Kubica Foto: SCANPIX

Robert Kubica osaleb ka järgmisel hooajal autoralli MM-sarjas, olles ennast üles andnud Monte Carlos toimuvaks hooaja avaetapiks.

Väljaande Autosport teatel kaalus Kubica kahe hooaja vahel tõsiselt võimalust naasta ringrajale. 2008. aastal Kanada vormel-1 etapi võitnud ja vormel-1 sarjas viimati 2010. aasta Abu Dhabi etapil viienda kohaga lõpetanud Kubica tegi järgnenud talvel rallit sõites ränga avarii ning tema vasaku käe liikuvuse ja jõu taastamine on kaua aega võtnud. Monte Carlo ralli korraldajate sõnul on 30-aastane Kubica end tänavusele võistlusele kirja pannud ning keerab sarnaselt mullusele Ford Fiesta rolli.

Samas pole veel selge, kas Kubica võistleb Fordi mitteametliku tehasemeeskonna M-Spordi või Itaalia tiimi A-Style värvides. Itaalia võistkonda esindas ta hiljutisel võidukalt lõppenud Monza rallil ja ka Bettega Memoriali rallisprindil. Kubica ise oma otsuseid veel ei kommenteerinud, märkides vaid, et tuleviku osas tehakse avaldus uuel nädalal. Ka otsuse Monte Carlos osaleda tegi Kubica viimasel hetkel, vaid mõni tund enne osalejate nimekirja sulgumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles