Viljandi murdis kaks suurt ja Viimsi ning võitis ajaloo esimese karika

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi meeskond.
Viljandi meeskond. Foto: Eesti käsipalliliit

Viljandis toimunud karikavõistluste finaalis alistas Viljandi HC 28:24 Viimsi/Tööriistamarketi ja võitis kohe esimesel katsel klubi ajaloo esimese Eesti karika. Varem pole Viljandi isegi finaali jõudnud, seal on viimastel aastatel mänginud kaks suurt ehk Põlva Serviti ja HC Kehra.

Seekord lülitas just Viljandi mõlemad Eesti nimekaimad klubid välja, kui Serviti alistati poolfinaalis ja veerandfinaalis oldi üle Kehrast.

«Hetkel pole võit veel kohale jõudnud, oli see ju meile esimene finaal üldse,» kommenteeris Viljandi peatreener Marko Koks. «Eks oleme kaua vaeva näinud, et sellist üllatust valmistada. Sel aastal saime noortele mõne kogenuma mehe ka juurde ja asjad sujuvad. Finaalis ega poolfinaalis ei taha ühtegi meest eraldi välja tuua – see oli meeskonna ühine pingutus,» lisas Koks. Ta tõi ka välja, et eriti poolfinaalis Serviti vastu järgisid hoolealused väga täpselt mängujoonist ja just see oli edu võti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles