Video: totralt kukkunud Soome suusalootus tuli olukorrast elegantselt välja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samu Torsti kukkumine Alta Badia suurslaalomirajal.
Samu Torsti kukkumine Alta Badia suurslaalomirajal. Foto: SCANPIX

Soome noor mäesuusalootus Samu Torsti kukkus Itaalias Alta Badias peetud suurslaalomis ja sattus ootamatult tobedasse olukorda.

Raja keskel vääratanud Torsti lohises reklaamplakatitesse, jäi neisse kinni ja libises nagu kelgul kümneid meetreid piki nõlva allapoole, enne kui lõpuks pidama sai. Soomlane tuli aga piinlikuvõitu äpardusest elegantse liigutusega välja. Vaata videost, kuidas!

23-aastane Torsti sai Sotši olümpial kiirlaskumises 21. koha ning on tänavuses MK-sarjas mahtunud kolmest stardist kahel 20 parema hulka. Alta Badia suurslaalomi võitis austerlane Marcel Hirscher, kes edestas kahe laskumise kokkuvõttes ameeriklast Ted Ligetyt 1,45 ja prantslast Thomas Fanarat 1,48 sekundiga. Tänavu kavas olnud neljast suurslaalomist kolm võitnud Hirscher on ka MK-sarja liider nii suurslaalomis kui üldarvestuses, talle järgnevad vastavalt Ligety ja norralane Kjetil Jansrud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles