Homme Moskvasse sõitev Sokk: tahaks juba tuleviku kohta selgust

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Timmu Sokk läbimurdel.
Sten-Timmu Sokk läbimurdel. Foto: Tairo Lutter

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna Eesti karikavõistluste finaali aidanud mängujuht Sten-Timmu Sokk sõidab juba esmaspäeval Moskvasse, kus peaks saama selgeks, kas ta sõlmib lepingu Moskva Dinamoga.

«Kõigepealt lähen sinna mõneks päevaks, seejärel tulen koju tagasi ja kui sõlmin lepingu, siis aastavahetuse paiku sõidan uuesti Moskvasse,» rääkis ta. «Sellest teemast on nii palju räägitud, et mingit ootusärevust mul enam pole. Tahaks juba tuleviku kohta selgust – oleks rahulikum elada. Ükskõik, kus ma siis hooaja lõpuni mängin.»

Suure tõenäosusega oli karika finaal Soku jaoks siiski Tarva särgis viimane mäng. Ta tunnistas, et finaalis tahavad kõik võita, kuid kui laupäeval õnnestus neil poolfinaalis Kalev/Cramot üllatada, siis finaalis Rocki vastu seda ei suudetud.

«Rock kasutas ära oma tugevused ja meie nõrkused. See on ju normaalne, nii peabki korvpalli mängima,» sõnas Sokk pärast Eesti karikavõistluste finaalis Rockilt saadud 66:84 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles