Dortmundi peatreener jääb ametisse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi läks talvepausile olukorras, kus Saksamaa kõrgliigas hoitakse eelviimast kohta. Viimasel kohal asuva Freiburgiga on kogutud sama palju punkte. Vaatamata katastroofilisele poolaastale ei plaani klubi juhid peatreener Jürgen Klopi väljavahetamist.

Spordidirektor Michael Zorc teatas Kickerile, et usub Klopi võimetesse meeskond tabeli põhjast taas üles kergitada. «Hans-Joachim Watzke (tegevdirektor – toim), Jürgen Klopp ja mina istusime pühapäeval maha ja analüüsisime olukorda,» rääkis Zorc. «Oleme kindlad, et suudame sellest koos välja tulla.» Zorci sõnul võib probleeme selgitatada paljude põhimängijate pikkade vigastuspausidega.

Kas talvel on plaanis ka meeskonda lisajõudu värvata? «Ma ei välista kunagi mitte midagi. Meil on konkreetsed ideed ning tahame need teoks teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles