Poom: lugejate hulgas on mehi ja naisi pooleks, mis näitab, et jalgpall pole ainult meeste mäng

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Poom esitleb Kroonikeskuse Apollo raamatupoe ees oma elulooraamatut
Mart Poom esitleb Kroonikeskuse Apollo raamatupoe ees oma elulooraamatut Foto: Marianne Loorents

Eesti kõigi aegade parim jalgpallur Mart Poom annab oma elulooraamatule «Minu lugu» autogramme täna kell 16:30 Tallinnas Kristiine keskuse Apollo raamatupoes.

Tegemist on Poomi viimase kohtumisega lugejatega. Lisaks raamatu esmaesitlusele Tallinnas käisid Poom ja kaasautor Indrek Schwede lugejatega kohtumas ka Viljandis, Tartus, Haapsalus, Pärnus ja Rakveres.

«Olen väga tänulik kõigile inimestele, kes selle raamatuturnee ajal minuga kohtuma tulid,» räägib Mart Poom. «Kuulsin palju häid sõnu. Suur rõõm oli tõdeda, et minu karjäärile on võrdselt kaasa elanud nii vanu kui noori, nii mehi kui naisi. Lugejate hulgas paistab mehi ja naisi pooleks olevat, mis näitab, et jalgpall pole ainult meeste mäng. Ka oma raamatus kirjutan palju perekonnast ja kirjeldan profijalgpalluri argipäeva, millele kodune tugi annab vajaliku stabiilsuse.»

Kohtumisel lugejatega on Poom vastavalt inimeste soovile kirjutanud raamatusse nimelisi pühendusi, andnud lihtsalt autogramme ja fotografeerinud huvilistega.

«Meie raamatuturnee esimeses peatuspunktis Viljandis jäi Apollo poodi maha ainult üks raamat,» meenutab Indrek Schwede naerulsui. «Kaupluse juhataja oli ühtaegu rõõmus ja murelik: tal oli hea meel müügiedu üle, aga kartus hinges, et äkki tuleb viimasel hetkel veel inimesi, kes tahaksid autogrammi tarvis raamatut osta. Reedel Rakveres sai tühjaks Mardi pastapliiats, millega ta viimase nädala jooksul üle Eesti raamatutesse pühendusi ja autogramme kirjutas.»

Eelmisel nädala tulemuste põhjal tõusis Mart Poomi elulooraamat Apollo poodides müügiedetabeli tippu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles