Tiisaar vedas meeskonna raske 3:2 võiduni

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Tiisaar meeskonnakaaslastega rõõmustamas.
Mart Tiisaar meeskonnakaaslastega rõõmustamas. Foto: volley.ee; Teemu Hassinen

Võrkpallur Mart Tiisaare meeskond Kuopio LEKA Volley alistas laupäevases Soome meistriliiga mängus tulemusega 3:2 Tauno Lippu koduklubi Loimaa Hurrikaani. Avageimi võitis LEKA kodusaalis ülekaalukalt 25:13, kuid seejärel mäng tasakaalustus. Otsustavas vaatuses oli LEKA 15:12 parem ja meeskonna kümnes võit oli käes.

Tiisaar oli 23 punktiga oma meeskonna resultatiivseim, kasuteguriks jäi 45 protsendilise rünnaku juures +10. «Üks geim läks aia taha ja selles tuli ka enamik vigu. Saime treeneriga üksteisest valesti aru,» selgitas Tiisaar rünnakul tehtud vigu. «Muidu oli igati korralik mäng nii minu kui terve meeskonna poolt,» võttis Tiisaar võidumängu kokku hea mäng. Kaotajate poolel sai sidemängija Tauno Lipp veidi mänguaega esimeses ja kolmandas geimis, punktiarvet ei õnnestunud avada, vahendab volley.ee.

Karl Külaots tegi hea esitluse Korson Veto 0:3 kaotusmängus liidermeeskonna Vammalan Lentopallo vastu, eesti juurtega nurgaründaja arvele jäi oma meeskonna parimana +11 efektiivsuse juures 17 silma. Meistrivõistlustel esikohta hoidvale VaLePa meeskonnale (40 punkti) järgnevad Kokkolan Tiikerit (38), Loimaa (32), Oulu Etta (30) ja LEKA Volley (29), Korson Veto on jätkuvalt kaheksas (20).

Naiste meistrivõistlustel jätkasid Anu Ennok ja Salo LP Viesti oma võidukat teekonda, kindlalt 3:0 alistati nii LP Kangasala kui Kuusamo Pölkky naiskonnad. Mängus Kangasala vastu tõi aasta parimaks naisvõrkpalluriks valitud Ennok 10 ja Kuusamo vastu 8 punkti.

Tänavu kodustel meistrivõistlustel vaid 4 geimi kaotanud Viesti naiskond on 35 punktiga turniiritabeli kindel liider, järgnevad Hämeenlinna (25) ja Oriveden Ponnistus (23).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles