Legendaarne ESS Pärnu võrkpalliklubi esitab karikavõitjale väljakutse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ESS Pärnu võrkpalliklubi 2004. aastal
ESS Pärnu võrkpalliklubi 2004. aastal Foto: Ants Liigus

27. detsembril tuleb ainult üheks õhtuks kokku legendaarne, aastatel 2000-2006 Eestis ja Baltikumis praktiliselt kõik karikad noppinud ja eurosarjades väga edukalt esinenud ESS Pärnu Võrkpalliklubi.

Kell 17 algaval üritusel toimub show-mäng, kus antakse lahing äsja Eesti võrkpallikarika võitnud Pärnu VK mängijatele. ESS Pärnu VK 2004 meeskond mängib koosseisus: Jaanus Nõmmsalu, Avo Keel, Raimo Pajusalu, Argo Meresaar, Sten Esna, Kristjan Õuekallas, Mihkel Roosme, Mait Pärg, Veiko Lember, Kert Toobal, Aivis Eida, Valts Mihelsons, Austris Stals. Ässasid juhendab soomlasest peatreener Pasi Rautio.

Et võimalusi võrdsustada, siis saavad ässad punkte uute ja noored vanade võrkpallireeglite järgi. Mängu kommenteerib otse väljaku kõrvalt Eesti kõige populaarsem spordikommentaator Kalev Kruus.

Toimub ka prominentide teatevõistlus «Linnapea karikas», kus tiimide kaptenid on Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja Pärnu Võrkpalliklubi president Villu Voogel.

Mängu vaheajal korraldatakse publikule suur viktoriin «Tunne Pärnu võrkpalli». Auhinnad on välja pannud Pärnu Postimees, Wendre ja Unibet. Päeva juhivad ja auhinnamänge korraldavad Lauri-Kare Laos ja Ahti Puudersell, esinevad Pärnu VK tantsutüdrukud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles