Eesti korvpallikoondise EMi avamängu piletid on välja müüdud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis.
Eesti korvpallikoondis. Foto: FOTO: ANDRES HAABU

Eesti korvpallikoondise esimese Euroopa meistrivõistluste mängu fännitsooni piletid on välja müüdud. Eesti-Tšehhi mängul on meie rahvuskoondisele kaasa elamas enam kui 3500 eestlast.

Korvpalliliidu turundusjuhi Oliver Lälli hinnangul võis Eesti-Tšehhi mäng osutuda kõige atraktiivsemaks võistlusmänguks, sest see on Eestil esialgu ainuke graafikujärgne laupäevane võistlusmäng EMil ning lisaks on koondised väga tasavägised, mistõttu võib oodata palju põnevaid mänguhetki.

«Kuigi Eesti-Tšehhi mängule enam Eesti fännisektorisse pileteid ei ole ja ka juurde ei tule, siis on endiselt võimalik osta pileteid Ukraina, Belgia, Läti ja Leeduga mängudele,» selgitas korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi, lisades, et ka teiste võistlusmängude pileteid Eesti tribüünidele on veel vaid limiteeritud hulk.

Tänase seisuga on Eesti-Belgia mängule veel 210, Eesti-Ukraina mängule 771, Eesti-Läti mängule 813 ja Eesti-Leedu mängule 248 Eesti fännitsooni piletit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles