Tyson Fury üritab Vladimir Klitškol unistuse teostamise keeruliseks teha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Briti poksija Tyson Fury üritab teha kõik võimaliku, et minna poksiringis vastamisi IBFi, IBO, WBA ja WBO meistrivööde omaniku Vladimir Klitškoga. Praeguse seisuga läheb Klitško järgmisena aga vastamisi ameeriklase Bryant Jenningsiga.

Fury on WBO arvestuses meheks, kellel on õigus Klitško välja kutsuda, kuid britil on küpsemas ka juba uus plaan. Nimelt lähevad 17. jaanuaril Las Vegases WBC tiitlimatšis vastamisi Kanada esindaja Bermane Stiverne ning ameeriklane Deontay Wilder ning Fury soovib kohtuda selle duelli võitjaga, kirjutab boxingnews24.com.

Klitško ammuseks unistuseks on omada kõiki meistrivöösid ja seetõttu on ta huvitatud ka heitlusest WBC meistrivöö omanikuga. Seega üritab Fury enda valdusesse saada WBC meistrivööd.

«Jälgin tähelepanelikult Stiverne-Wilderi matši ja ma sooviksin kohtuda selle duelli võitjaga, kui mul ei õnnestu Klitškoga kohtuda,» sõnas Fury.

Fury peab oma järgmise matši 28. veebruaril Londonis O2 Arenal, kuid tema vastane ei ole veel selge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles