AC Milan soovib iga hinna eest Fernando Torresest lahti saada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres (vasakul).
Fernando Torres (vasakul). Foto: SCANPIX

Kui kunagi loeti hispaanlast Fernando Torrest maailma üheks kõige ohtlikumaks ründajaks, siis nüüd soovivad tippklubid temast pigem lahti saada. 2011. aastal Londoni Chelseaga liitunud Torres ei suutnud Londonis kuidagi läbi lüüa ja sel suvel liitus ta kahe aasta pikkuse laenulepingu alusel AC Milaniga, kes soovib nüüd omakorda ise hispaanlasest loobuda.

Torres on seni Itaalias pidanud kümme kohtumist ja löönud ühe värava ning loomulikult ei olda tema panusega rahul. 30-aastane mees pole ka füüsiliselt heas vormis ning nii on ta 90 minutit väljakul viibinud vaid ühel korral.

The Telegraphi teatel on AC Milani peatreener Filippo Inzaghi kohtunud juba ka klubi juhtkonnaga, et arutada Torrese tulevikku. Kuna ka Chelsea ei soovi laenulepingut lõpetada ja Torrest tagasi Londonisse tuua, siis viimaste teadete kohaselt võiks hispaanlane tagasi minna oma kunagisse koduklubisse Madridi Atleticosse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles