Video: Ronaldo eiras UEFA presidenti? UEFA: mingit probleemi ei ole!

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (esiplaanil) ning Michel Platini tema taga.
Cristiano Ronaldo (esiplaanil) ning Michel Platini tema taga. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi krooniti viimati klubide MMi võitjaks ja autasustamisel sai palju kõneainet tõik, et Reali tähtmängija Cristiano Ronaldo ei surunud UEFA presidendi Michel Platiniga kätt.

Esmalt spekuleeriti, et selle põhjuseks võiks olla asjaolu, et Platini arvates vääriks tänavuse aasta maailma parima mängija auhinda mõni sakslane. Nüüd teatas UEFA, et mingit probleemi Platini ja Ronaldo vahel ei ole ning kõik on parimas korras, kirjutab FootballEspana.

«Mingit probleemi ei olnud. Ronaldo oli juba varasemalt Platinid tervitanud,» teatas UEFA esindaja Pedro Pinto avalduses Diario de Noticiasele. «Kui Ronaldo tuli väljakule oma medalile järele, siis rääkis Michel Platini Carlo Ancelottiga (Madridi Reali peatreener) ja Ronaldo liikus lihtsalt edasi.»

«Võin kinnitada, et meie poolt ei ole siin ühtegi probleemi. Rääkisin ka Platiniga ning ta ütles mulle, et ta on kurb, kuna inimesed arvavad, et talle ei meeldi Ronaldo,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles