Riho-Bruno Bramanis mängib sel hooajal Põlva Serviti eest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho-Bruno Bramanis
Riho-Bruno Bramanis Foto: Raigo Pajula

Käsipalli Eesti meistermeeskond Põlva Serviti sõlmis aastase lepingu Riho-Bruno Bramanisega, kes peaks aitama täita Mait Patraili lahkumise järel tekkinud tühimikku.

Serviti peatreener Kalmer Mustingu sõnul kavatsetakse 41-aastast Bramanist kasutada vajadusel mängujuhina, aga peamiselt Maksim Butenko vahetusmängijana, kirjutab ERR Sport.

Servitil oli algavaks hooajaks kogemusi hädasti vaja, sest meeskonna tuumik jääb vahemikku 20-24 aastat. «Meeskond on noor, seetõttu kulgevad me mängud tõusude ja mõõnadega,» lausus Musting. «Bramanis on suurte kogemustega, kes peaks vajalikul hetkel mängu rahustama.»

Mulluse hooaja järel on Patraili kõrval Servitist lahkunud veel kaks põhimeest Marius Lepp ja Igor Rapovet. «Kolm põhimeest siirdus välismaale, seega me algavaks hooajaks suuri sihte ei sea,» tunnistas Musting. «Küll aga proovime meeskonda täiendada veel väravavahiga.»

Lisaks Eestile karjääri jooksul Lätis, Rootsis ja Jaapanis profileiba teeninud Bramanis on viimastel aastatel keskendunud treeneritööle, olles juhendanud nii Eesti koondist kui Chocolate Boysi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles