Ag2r'ist lahkuv Mandri siirdub Briti meeskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: renesworld.net

Prantsuse meedia andmetel on Ag2r’ist lahkuda otsustanud jalgratturi Rene Mandri uueks meeskonnaks Suurbritannia kontinentaaltiim Endura Racing. Mandri ei soovinud uudist kommenteerida.


Neljandat aastat Prantsusmaa meeskonnas sõitev Mandri kinnitas eelmisel nädalal Postimehele, et leping uue meeskonnaga on sõlmitud, kuid uus tööandja soovib üleminekust teada anda pressiteatega, kuid mitte enne 1. septembrit.

Ag2r’is rahulolematu Mandri andis tiimivahetusest märku juba kevadel enne Itaalia velotuuri. Kokkusattumus või mitte, kuid Ag2r’ist lahkuvad kõik Ida-Euroopa ratturid eesotsas Venemaa vendade Aleksandr ja Vladimir Jefimkiniga. Uut hingamist otsib ka lätlane Gatis Smukulis. Lahtine on sloveeni Tadej Valjaveci saatus.

«See, et korraga kõik idaeurooplased lahkuvad, on kokkusattumus. Pigem tuleks uurida, miks pole viimastel aastatel ükski noor välismaalane Ag2r’is üle kahe hooaja vastu pidanud,» andis Mandri ajakirjanikele pähkli pureda.

Pikka aega nn eestlaste meeskonnaks peetud Ag2r’is tuleval hooajal ilmselt ükski Maarjamaa rattur sõitma ei hakka.

Laupäeval seljavalude tõttu Eneco tuuri katkestanud Mandri käis eile hinnatud asjatundja Lauri Rannama vastuvõtul. Uus seanss on määratud reedeks. «Sõidan rattaga edasi ja teen kõik endast oleneva, et MMiks vormi tõusta,» lubas 26-aastane Jõgevalt pärit sportlane.

Šotimaal Livingstonis baseeruva Endura Racingu ridadesse kuulub sel hooajal lisaks brittidele rattureid Uus-Meremaalt, Prantsusmaalt ja Hispaaniast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles