Gareth Bale’ist võib teist korda saada maailma kõige kallim jalgpallur

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

25-aastane Gareth Bale liitus 2013. aasta suvel maailmarekordit tähistanud 100 miljoni euro eest Madridi Reali jalgpalliklubiga, kuid viimasel ajal on räägitud, et Bale võib taas siirduda Inglismaale ning taaskord maailmarekordilise summa eest.

Bale on Realis olnud küllaltki edukas ning ta on löönud klubi kasuks mitmeid ülitähtsaid väravaid. Kokku on ta Madridi klubi eest pidanud 66 kohtumist ja selle ajaga on ta löönud 33 väravat.

Bale’i agent on väitnud, et tema klient on Hispaanias õnnelik ja ta ei ole kuhugi siirdumas, kuid viimati teatas Hispaania ajaleht AS, et Manchester United on ette valmistamas suurejoonelist pakkumist.

ManU peatreener Louis van Gaal on väidetavalt valmis tegema kõik võimaliku, et Bale Manchesteri tuua. Viimaste teadete kohaselt on ManU valmis Bale’i eest maksma kuni 150 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles