WRC-sarjas täishooaega sõitev Kubica: midagi põnevat tuleb veel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica.
Robert Kubica. Foto: SCANPIX

Poolakas Robert Kubica teatas ametlikult, et pühendub uuel hooajal täisjõuga autorallile, kuid plaanib selle kõrvalt veel autospordis midagi huvitavat ette võtta.

Veel oktoobris ringrajale naasmist kaalunud endine vormel-1 sõitja Kubica lausus WRC.com’ile, et just rallisõit on tema jaoks kõige väljakutsuvam. «Mul kulus otsuse langetamiseks kaua aega, aga mingit pinget polnud. Tahtsin vaid kindel olla ega soovinud kiirustada. Üht-teist uut ja huvitavat on veel tulemas, aga sellest räägin hiljem,» esines Kubica lisaks salapärase avaldusega.

Kubica mänedžmendi sõnul on poolaka ja tema kaardilugeja Maciek Szczepaniaki trumbiks 2015. aastal võrreldes eelmise hooajaga see, et nad tunnevad kõiki 13 kavas olevat MM-rallit. «Peaeesmärk on aga leida järjekindlus ja korjata kogemusi. Esimesel täishooajal nad juba näitasid, et kiirust jagub neil ka maailma kõige nõudlikumatel rallidel,» seisis pressiteates.

MM-sari saab avalöögi 22. jaanuaril Monte Carlos, kus Kubical õnnestus lõppenud hooajal korraks isegi rallit juhtida. Poolakas sõidab ka tänavu Ford Fiestal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles