Krestinov jõudis Inglismaal kaks korda poodiumile

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Karli Saul

Gert Krestinov jõudis möödunud nädalavahetusel nii Red Bull Pro Nationals sarja seitsmendal etapil kui ka kahetaktiliste Briti meistrisarja sõidus poodiumikohale.

Laupäevastest kahetaktiliste sõidust otsustas Krestinov osa võtta eesmärgiga teha trenni pühapäevaks. Kokkuvõttes tuli sealt kolmas koht, kirjutab Ruudulipp.ee.

«Kvalifikatsioonis sain teise aja, napilt jäin esikohast ilma. Väga naljakas on ikka kahetaktilisega sõita, hoopis teine maailm. Esimene karikas Inglismaalt,» kirjutas Krestinov oma kodulehel. Võitja Scott Elderfield ja teise koha omanik Mark Eastwood on Krestinovi sõnul väga kiired kahetakti spetsialistid.

Pühapäeval jätkus juba Red Bull Pro Nationals sari seitsmenda etapiga. Krestinov jätkas hea hooga ja tasuks teine kolmas koht samal nädalavahetusel.

«Rada oli väga libe. Esimeses sõidus suruti mind kurvis välja ja olin avaringilt tulles üheksas. Terve sõit tegin möödumisi ja jõudsin välja kolmandaks. Teises sõidus sain samasuguse stardi, samuti võitlesin ennast välja kolmandaks. Tiim oli väga rahul, samuti ka Inglise Kawasaki pealik,» räägib Krestinov oma kodulehel pühapäevastest sõitudest.

Red Bull Pro Nationals sarja jääb sõita veel kaks etappi. Krestinov on hetkel seitsmes ning kui viimased kaks etappi on sama edukad, siis on võimalus ka kõrgemale tõusta. Järgmine start on Krestinovil Briti meistrisarja etapp, mis sõidetakse sellel nädalavahetusel Silverstone’is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles