Kriisa vigastas pöialt ja jääb Portugaliga kohtumisest kõrvale

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa.
Valmo Kriisa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti korvpallikoondise mängujuht Valmo Kriisa vigastas esmaspäeva hommikuse trenni lõpus pöialt ning ei sõida Portugali, kus Eesti kohtub kolmapäeval EM-valikturniiri avamängus sealse meeskonnaga.

«Nagu alati juhtus see treeningu viimase harjutuse ajal,» rääkis Kriisa. «Käis jäi kuidagi meeste vahele ja sai ilmselt mingi löögi. Tundsin kohe, et asi on halb.»

Kriisa labakäest tehti pilt, ent koondise arsti Kalle Põdra sõnul luumurdu pole. «Paar päeva ei saa Kriisa palli käes hoida, kuid loodame, et laupäeval on ta juba mängukõlbulik.»

Probleemid vaevavad ka koondise korvialust jõudu Janar Taltsi, kes jättis esmaspäevased treeningud seljavalu tõttu vahele.

«Hommikul oli Taltsi seis pärsi hull, ent ta sai elektriravi ning panime ta seljale toe,» selgitas Põder. «Usun, et ta saab kolmapäeval siiski mängida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles