Kalev/Cramo endine mängija lasti USAs kodumaja ees maha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hooajal 2008/09 Kalev/Cramo korvpallimeeskonnas mänginud Nate Fox lasti USAs Bloomingdale'is oma kodumaja ees maha.

Politsei teatel tulistati 37-aastast Foxi esmaspäeva õhtul kohaliku aja järgi pisut pärast kella 21.30. Seni tundmatu isik tulistas töölt koju jõudnud Foxi hetkel, kui mees oli väljunud oma Jaguarist. Daily Herald vahendab, et Foxi tabas vähemalt kaks kuuli. Endine korvpallur viidi küll Glendale Heightsi haiglasse, kuid ta suri saadud haavadesse. Politseülem Frank Giammarese ei soovinud Daily Heraldiga rääkides spekuleerida, millest tulistamine võis tingitud olla.

Fox mängis kolledžis Maine Black Bearsi meeskonna eest ning siirdus lõpetamise järel 2000. aastal Euroopasse, leides mängupaiga Portugalis. 2002. aastal liitus Fox esmakordselt Leverkuseni Bayeriga, veetis seejärel kaks aastat Iisraelis, Belgias ja Hollandis. 2005. aastal naasis ta Bayerisse ja kerkis Saksamaa liiga üheks paremaks mängijaks.

2008. aastal jäi mees aga vahele kanepi tarvitamisega ning talle määrati ülemaailmne seitsme ja poole kuu pikkune võistluskeeld. Kalev/Cramo uskus mehe tasemesse ja palkas ta karistusest hoolimata ning Fox tasus usalduse eest heade esitustega, aidates Kalevi järgnenud hooajal nii Eesti meistriks kui ka karikavõitjaks. 2008. aasta detsembris valiti ta ka Balti liiga kuu parimaks mängijaks.

2009. aastal siirdus Fox tagasi Saksamaa liigasse, mängis 2011. aastal veel Prantsusmaal ning tõmbas 2012. aastal mängijakarjäärile joone alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles