Kohalik ajaleht: ekskalevlane Nate Fox tegeles autoäriga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nate Fox.
Nate Fox. Foto: Peeter Langovits

Kohaliku ajalehe Daily Heraldi sõnul tegeles esmaspäeva õhtul Bloomingdale'is oma kodu ees tapetud ekskorvpallur Nate Fox viimasel ajal autoäriga.

Hooajal 2008/09 Kalev/Cramo ridades mänginud Fox lasti maha esmaspäeva õhtul, kui ta töölt koju naasis ja autost välja astus. Kolmapäeval sündmuspaigal käinud Daily Herald sai jutule ühe naabriga, kes ei soovinud oma nime avalikustada, kuid ütles, et väike eramu Chicago lähistel asuvas Bloomingdale'is kuulub ühele naisele. Fox elas majas üksinda.

Politseiülema Frank Giammarese sõnul küsitlesid ametivõimud aga ühte isikut, kes viibis samal aadressil, kus tulistamine toimus. Giammarese kinnitas, et tunnistaja oli abivalmis. Kolmapäeval Foxi elamu uksele koputanud Daily Heraldi reporterile keegi ust ei avanud, majas olid tuled kustutatud ja läbi elutoa akna paistis vaid ehitud jõulupuu.

Daily Herald tsiteerib ka Foxile lähedast inimest, kelle sõnul oli 37-aastane ekskorvpallur heatujuline mees ning tundis uhkust oma praeguse ameti üle. Fox tegeles viimastel aastatel automüügiga, profikorvpalluri karjääri lõpetas ta pärast tosinat Euroopas veedetud aastat 2012. aastal. Daily Heraldi teatel saadetakse Fox viimasele teekonnale esmaspäeval.

Bloomingdale'i eeslinn on ajalehe kinnitusel vaikne piirkond ning viimane tapmine leidis seal aset neli aastat tagasi, kui ema võttis elu oma nelja-aastaselt tütrelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles