Van Gaal kamandas ManU miljonärid fännidele autogramme jagama

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal annab ka ise autogrammide jagamisega mängijatele eeskuju.
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal annab ka ise autogrammide jagamisega mängijatele eeskuju. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Louis van Gaal leidis, et tema hoolealused kipuvad fännidest liialt kaugenema, ning pani taas oma karmi sõna maksma.

Nimelt peavad Unitedi mängijad nüüdsest staadionilt lahkudes mööduma fännidest, nendega suhtlema ja autogramme jagama. Hollandlasest peatreener avastas klubisse saabudes, et paljudel mängijatel on tekkinud komme kutsuda autod endale vastu täpselt väljapääsu juurde, kuhu fännidel ligipääs puudub. Van Gaal teatas mängijatele seepeale, et poolehoidjad on klubi jaoks kõige tähtsamad ja neid tuleb austada.

«Sama lugu on ka Carringtoni treeningbaasis. Alles hiljuti juhtus seal nii, et kõik mängijad istusid juba bussis ja ootasid ärasõitu, kui üks van Gaali abilistest tuli ja Falcao bussist maha kamandas, sest teda ootasid õues fännid,» rääkis klubiga seotud isik Daily Mailile.

Samas ei unusta van Gaal ka oma mängijate eest hoolitsemist ja nii said kõik mehed eilse päeva vabaks, et see koos peredega veeta. Varem on United alati treeninud ka 24. detsembril, kuna Inglismaa kõrgliigas mängitakse traditsiooniliselt alati teisel jõulupühal. Seekord võõrustab United homme Old Traffordil Newcastle Unitedit. «Usun, et iga inimene on terviklik ja tema elus on väga tähtis roll keskkonnal. Neil on parem tuju, kui nad on saanud veeta päeva koos naiste ja lastega. Ning seejärel annavad nad loodetavasti endast kõik, et vastane alistada,» selgitas van Gaal oma põhimõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles