Sergei Zenjov: ma armastan Eestit

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov kannab Eesti koondise sinist särki alati suure uhkusega.
Sergei Zenjov kannab Eesti koondise sinist särki alati suure uhkusega. Foto: Laura Oks / Õhtuleht

Eesti jalgpallikoondise 25-aastane ründaja Sergei Zenjov võtab oma sõnul möödunud aastast kaasa nii head kui ka halba. Õnneks on ta enda arvates sellist tüüpi inimene, kes näeb ka negatiivses palju positiivset ning õpib kogu aeg midagi juurde. Katari pealinnas Dohas sooja päikese all istudes igatseb Zenjov hoopis Eestit, kodu ja perekonda. Hea meelega mängiks pärnakas kodumaal ka jalgpalli, kuid Eesti liiga tase jääb lihtsalt liiga nõrgaks. Rahaka Katari šeigi pakkumise lükkaks Zenjov aga ilmselt tagasi.

Jalgpallikoondise ühe armastatuima ründaja aasta oli sündmusterohke. Kõigepealt lahkus ta pikaajalisest kodust Ukrainast ja läks jalgpalli sünnimaale Inglismaale uut kogemust saama. Kogemuse ta ka sai, kuid kindlasti mitte sellise, nagu oli oodanud. Sügisel muutus jalgpallielust tähtsamaks aga tõeline elu – Zenjovist sai isa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles