Postimees Kataris: kas Liivak alustab pingilt?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak kohtumises Jordaania vastu
Frank Liivak kohtumises Jordaania vastu Foto: Erik Prozes

Eesti jalgpallikoondis kohtub homme Dohas asuval Abdullah bin Khalifa nimelisel staadionil Katariga. Kuigi peatreener Magnus Pehrsson pole veel algkoosseisu teatanud, siis tänane treening andis märku, kes homme koos avavilega väljakule jooksevad.

Kindel on see, et postide vahel alustab Marko Meerits ning teeb seda võimaluse korral ka mängu lõpuni. Treeningu põhjal moodustavad eestlaste kaitseliini Markus Jürgenson, Alo Bärengrub, Artjom Artjunin ja Artur Pikk. Poolkaitses võtavad koha sisse Ilja Antonov, Brent Lepistu, Igor Subbotin ja Sergei Zenjov. Vastaste väravale kõige lähemal mängib Ingemar Teever, tema all number 10 peal tegutseb Sergei Mošnikov.

Seega jääb veidi üllataval kombel algkoosseisust välja eelmises kohtumises Jordaania vastu hea esituse teinud Frank Liivak. Koos temaga istuvad pingil Matvei Igonen, Rauno Alliku, Hannes Anier, Vladimir Avilov, Gert Kams ja Andreas Raudsepp.

Eesti ja Katari vaheline sõprusmäng algab homme Eesti aja järgi kell 16.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles