Eesti käsipallikoondis alistas Itaalia

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor Viljandi käsipallur Karl Roosna.
Noor Viljandi käsipallur Karl Roosna. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti meeste käsipallikoondis osaleb Lätis toimuval rahvusvahelisel käsipalliturniiril Riga Cup, kus esimesel mängupäeval kohtusid omavahel Läti ja Soome ning Itaalia ja Eesti. Eestlased tundsid kohe võidurõõmu, kui itaallased alistati 35:27.

Henri Sillaste viskas Eesti kasuks resultatiivseimana 6 väravat, Karl Roosna 5, Siim Pinnonen 3, Ott Varik 3, Robert Lõpp 3, Ardo Puna 3, Andris Celmins 3, Kristo Voika 2, Armi Pärt 2, Martin Johannson 1, Andreas Rikken 1, Henri Hiiend 1, Alvar Tint 1, Raiko Rudissaar 1.

Läti mängis Soomega ja võitis tulemusega 34:23, poolaeg 16:7.

Täna kell 17:30 mängib Eesti Soomega ja kell 19:30 Läti Itaaliaga. 28.12.14 kell 10 kohtuvad Itaalia ja Soome ning 12:00 Läti ja Eesti. Läti mänge saab otseülekandes vaadata www.tvplay.lv veebilehelt.

Eesti meeste käsipallikoondis Riga Cup turniiril: Andris Celminš, Karl Roosna, Robert Lõpp, Kristo Voika, Ardo Puna, Armi Pärt, Martin Johannson, Andreas Rikken, Henri Hiiend, Henri Sillaste, Alvar Tint, Ott Varik, Rasmus Ots, Raiko Rudissaar, Siim Pinnonen, Denis Lõokene peatreener Rein Suvi, treenerid Jaanus Rätsep, Marko Koks, Priit Allikivi ja füsioterapeut Margus Parts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles