Aastalõputurniir on viimast korda vanas Kalevi hallis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triobet Aastalõputurniir 2014 - Turniiripass
Triobet Aastalõputurniir 2014 - Turniiripass Foto: Kultuurikava.ee

20. korda peetav Aastalõputurniir on viimane vanas Kalevi spordihallis, sest uuel aastal hall renoveeritakse. Pika ajalooga turniir aga jätkub ka edaspidi.

«Tegemist on täiesti omalaadse formaadiga, mis 20 aasta jooksul jalgpallurite poolt omaks võetud ja sellisena kalendris olulisel kohal. Ka uuel aastal turniir kindlasti senisel kujul toimub, kuigi Kalevi halli remondi tõttu oleme sunnitud üheks turniiriks mujale kolima, praegu on selleks laual mitu erinevat varianti, mille seast teeme otsuse paari kuu jooksul,» selgitas Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

Aastalõputurniiri mängud vanas Kalevi spordihallis vältavad kuni 30. detsembrini ja kulmineeruvad Premium liiga turniiri ja Expert liiga võistlusega. Täna selguvad parimad C2 ja Esiliiga B turniiril, 28. detsembril D1 klassis ja Esiliigas, 29. detsembril on võistlustules D2 noored ja Premium liiga ning 30. detsembril Expert liiga ja Premium liiga. Lisaks toimub 30. detsembril kell 13:30 meelelahutuslik matš spordiajakirjanike ja jalgpallipere võistkonna vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles