Debütant Lepistu: jalg ei värisenud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis vahetult enne kohtumist Katariga
Eesti jalgpallikoondis vahetult enne kohtumist Katariga Foto: Postimees

Eesti jalgpallikoondis kaotas täna Dohas 0:3 Katarile ning antus mängus tegid rahvusmeeskonna eest debüüdi kolm meest: Brent Lepistu, Vladimir Avilov ja Andreas Raudsepp. Esimene neist kuulus Katari vastu ka algkoosseisu.

«Kaotasime, seega rahul ei saa olla, kuid olen õnnelik oma debüüdi üle,» rääkis Lepistu. «Kui muidu oli väike närv sees, siis staadionile jõudes jalad enam ei värisenud.» 21-aastase poolkaitsja sõnul sai koondisele avapoolajal saatuslikuks kehv üleminek kaitsesse. Oma mänguga jäi aga Lepistu laias plaanis rahule, kuid tundis, et päris õiget vormi pole ta veel saavutanud. «Oli näha, et meil algas alles hooajaks ettevalmistus, kuid vastased olid tippvormis.»

Kui avapoolajal lasi Eesti omale lüüa kolm, vastuseta väravat, siis teisel kolmveerandtunnil mäng paranes. Mida peatreener Pehrsson meestele pausi ajal ütles? «Ta selgitas, et peame igas elemendis juurde panema ning duellides agressiivsemad olema,» rääkis Lepistu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles