Eralennukiga uhkeldanud maailma rikkaim sportlane vihastas fänne uue sõbraga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather sõpradega eralennuki taustal.
Floyd Mayweather sõpradega eralennuki taustal. Foto: instagram.com

Maailma rikkaim sportlane poksija Floyd Mayweather postitas oma Instagrami kontole pildi, kus ta poseerib koos eralennukiga ning lisaks tervitab lennuki pardal ka lauljat Justin Bieberit.

Mayweather postitas Instagrami pildi, kuhu ta on juurde märkinud ka Bieberi. «Tere tulemast eralennukiklubisse!» seisab Bieberile pühendatud pildi allkirjas.

«Jah, mul on 14-kohaline eralennuk. Peab andma inimestele veel ühe põhjuse vihkamiseks, aga jätkan ambitsioonikate ja võitjamentaliteediga inimeste motiveerimist. Olen selles süüdi! Olen materialistlik ja raha motiveerib mind, aga jumal on mu elus siiski kõige tähtsam,» lisas Mayweather, kes on muusikamaailma fännide poolt rohkelt kriitikat saanud Bieberiga sõbrustamise pärast palju pahameelt teeninud.

Ka ise Mayweatheri lennukist pildi postitanud Bieberil on kuulsa poksijaga soojad suhted olnud juba varasemast ajast, sest on aastaid suhelnud Mayweatheri lastega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles