Man City andis kodus autsaideri vastu kaheväravalise edu käest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas avanes tiitlikaitsjal Manchester Cityl suurepärane võimalus läheneda tabelijuhile Chelseale ja kasvatada vaht lähima jälitaja Manchester Unitediga, kui mõlemad konkurendid viiki mängisid. City oskas aga kodus käest anda 2:0 eduseisu tabeli eelviimase meeskonna Burnley vastu ning seega püsib tabelitipp muutumatuna.

City asus pisut enam kui poole tunniga kodus David Silva ja Fernandinho tabamustest juhtima, kuid teise poolaja alguses lõi George Boyd ühe värava tagasi ning kümmekond minutit enne lõpuvilet viigistas Ashley Barnes seisu. City jääb seega endiselt Chelseast kolme punktiga maha, kuid edestab Manchester Unitedit seitsme punktiga.

Kuna tabeli neli esimest meeskonda said täna kirja viigipunkti, lõikas sellest enim kasu viiendaks tõusnud Arsenal, kes alistas võõrsil tänu Santi Cazorla ja Danny Welbecki väravatele 2:1 West Ham Unitedi. Stoke oli 2:0 parem West Bromwich Albionist, mõlemad väravad lõi Mame Biram Diouf.

Leicester oli võõrsil 1:0 parem Hull Cityst, ainsa värava lõi Riyad Mahrez. Enne tänast võitu oli Leicester kaotanud 13st liigamängust 11 ja teinud kaks viiki, viimane võit pärines 21. septembrist. Queens Park Rangers ja Crystal Palace ning Sunderland ja Aston Villa mängisid mõlemad 0:0 viiki.

Õhtu viimases mängus oli Newcastle United kodus põnevusmängus 3:2 parem Evertonist. Külalised asusid tänu Arouna Kone tabamusele juba viiendal minutil juhtima, ent Papiss Cisse, Ayoze Perezi ja Jack Colbacki väravad lubasid kodumeeskonnal Newcastle'il seisu enda kasuks pöörata. Kevin Mirallase värav 83. minutil enam mängu lõpptulemust ei muutnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles