Varrak Machado seitsmest pallikaotusest: tegijal juhtub

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Korvpalli Ühisliigas Saratovi Avtodorile 77:91 alla jäänud Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak tunnistas, et vastased mängisid Kalevi maa-ala kaitsega auti.

«Avtodor on meeskond, kes ka suurte klubide vastu suudab palju punkte visata. Meie ülesanne oli mängutempo alla lüüa, et mingit võimalust omada. Avapoolajal saime sellega enam-vähem hakkama,» sõnas Varrak. «Teisel poolajal tegime palju lihtsaid pallikaotusi, millest nemad said kiirelt kergeid korve. Need olid halvad pallikaotused. Sealt tekkis meil ebakindlus, neil enesekindlus ja sealt edasi minut minuti haaval läks asi käest,» analüüsis Varrak. «Nad lõid meid maa-alaga auti.»

Peatreener ei tahtnud seitse pallikaotust teinud mängujuhti Scott Machadot kritiseerida. «Scott andis ka kaheksa söötu ja lõi pidevalt teravust, tänu talle said meie viskajad maa-ala vastu üldse viskele. Tegijal juhtub,» ütles Varrak. «Pigem panid meie viskajad headelt kohtadelt mööda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles