Cincinnati Bengals ja Hunt kaotasid põhihooaja viimase mängu

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cincinnati Bengals.
Cincinnati Bengals. Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengals, Margus Hundi kodumeeskond, jäi ameerika jalgpalli liiga NFL põhihooaja viimases mängus alla Pittsburgh Steelersile 17:27 ja lõpetas 10 võidu, 5 kaotuse ja viigiga. Play-offi esimeses ringis minnakse võõrsil kokku Indianapolis Coltsiga. Hunt pääses Steelersi vastu platsile vaid pisteliselt.

Skooritegemist alustas Steelers, kui Antonio Brown toimetas Bengalsi äralöögi väravatsooni. Järgmisel rünnakulainel lõigati Bengalsi mängujuhi Andy Daltoni sööt vahelt, kuid ülejärgmisel sai Giovani Bernard palli ja jooksis touchdowni.

Järgmised punktid vormistas sisuliselt Bengalsi kaitse, kes võitles lahtise palli endale. Ründajad toimetasid mänguvahendi mõni jard edasi ning Mike Nugent lõi läbi väravaharude – 10:7 Bengalsile. Paar minutit hiljem oli Steelersi kord viigistada.

Siis astus rambivalgusse Dalton. Ta söötis täiesti vabal mehel palli üle pea Steelersi kaitsjale. Steelersi mängujuht Ben Roethlisberger seevastu ei eksinud ning lennutas palli Martavis Bryanile, kes viis meeskonna 17:10 juhtima. Poolaja lõpus lisas Steelers tabloole veel 3 punkti.

Kolmandal veerandajal skoori ei tehtud, küll aga neljandal, kui Bengals kaotusseisu vähendas – 17:20. Bengalsi kaitse pidas ja kohtumise lõpuminuteil saadi võimalus, kui meeskonna staarpüüdja A.J. Green kaotas palli. Steelersi rünnak paraku toimis ning Brown sai kirja teisegi touchdowni lõpseisuks 27:17.

AFC esimesed kaks asetust said New England Patriots (12 võitu, 4 kaotust) ja Denver Broncos (12-4) ning pääsesid esimeses ringis vabaks. Bengals (10-5-1) kohtub Coltsiga (11-5) tuleval pühapäeval algusega kell 20.05 Eesti aja järgi. Teises paaris lähevad kokku Pittsburgh Steelers (11-5) ja Baltimore Ravens (10-6).

NFC konverentsis jäid play-offi esimesest ringist vabaks Seattle Seahawks (12-4) ja Green Bay Packers (12-4). Esimeses ringis kohtuvad Detroit Lions (11-5) – Dallas Cowboys (12-4) ja Arizona Cardinals (11-5) – Carolina Panthers (7-8-1).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles