Viimased korvpalli EMi Eesti fännisektori piletid jõudsid Piletilevisse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fännid korvpallikoondisele kaasa elamas.
Fännid korvpallikoondisele kaasa elamas. Foto: Toomas Huik

Tänasest saab 2015. aasta korvpalli EM-i Eesti fännisektori pileteid osta vaid Piletilevist. Seni pileteid müünud Sportlandist jõudis Piletilevisse müügiks 1800 Eesti fännisektori piletit.

«Kui 12. detsembrist sai korvpalli EM-i Eesti fännisektori pileteid soetada vaid  Sportlandi poodidest üle Eesti, siis tänasest on fännisektori pileteid võimalik osta ainult Piletilevist. Kokku on Piletilevi müügipunktides ja veebikeskkonnas müügil viimased 1800 korvpalli EM-i Eesti sektori piletit,» sõnas Eesti Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi.

Kuhi selgitas, et kõige enam Eesti fännisektori pileteid on veel saadaval Ukraina ja Läti mängudele -  vastavalt 746 ja 714.

Lisaks on veel 179 vaba piletit Eesti-Leedu mängule ja 167 piletit Eesti-Belgia mängule. «Eesti-Tšehhi mängule enam Eesti fännisektri pileteid ei ole – need müüdi välja juba praktiliselt esimese nädalaga,» lisas Kuhi.

Eesti Korvpalliliit tänab rahvuskoondise toetajat Sportlandi ja kõiki töötajaid, kes korvpalli EM-i piletimüügiga seotud olid. «Sportland aitas väga palju kaasa sellele, et nii paljud Eesti inimesed saavad hea tundega tulla juba uue aasta septembris meie rahvuskoondise mängudele kaasa elama,» hindas Kuhi.

Ta lisas, et kes veel soovib 2015. aasta septembris Eesti fännisektorist meie meeskonnale kaasa elada, siis peaks Piletilevis piletiostuga kiirustada, sest fännisektorisse Eesti pileteid juurde ei saa.

Lisaks Eesti mängudele saab tänasest Piletilevist osta ka teiste koondiste mängudele pileteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles