Motherwellis laenul olev Ojamaa rääkis oma tulevikust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa väravat tähistamas.
Henrik Ojamaa väravat tähistamas. Foto: Video / youtube

Hetkel Šotimaal Motherwelli meeskonnas oleva Eesti jalgpallikoondislase Henrik Ojamaa laenuleping lõppeb jaanuarikuus, kuid ründaja veel ei tea, kas ta naaseb koheselt Varssavi Legia ridadesse või mitte.

Detsembri keskpaigas sai Motherwell uue peatreeneri, kui meeskonna etteotsa pandi Ian Baraclough. Uue juhendaja käe all on saadud kaks võitu ning head mängu on näidanud ka Ojamaa, kelle lepingu Šoti meeskonnaga lõppeb aga kuu aja pärast.

«Minu laenuleping saab otsa jaanuari lõpus,» rääkis Ojamaa portaalile eveningtimes.co.uk. «Ma ei ole selle (oma tuleviku- toim.) peale tegelikult väga palju mõelnud. Lasen oma esindajal sellega tegeleda ning vaatame, mis asjast saab. Ma ei taha praegusel hetkel ennast sellega üleliia palju siduda, tahan keskenduda treeningutele ja mängudele,» lisas Ojamaa.

Eesti koondislane rääkis ka uuest peatreenerist ning selgitas, et hetkel on Baraclough saanud meeskonda juhendada alles lühikest aega ning tulevik näitab, kuidas tiimil lõppkokkuvõttes läheb. «Igal peatreeneril on oma käekiri, aga arvan, et oleme tema käe all hästi tööd teinud ja treeninud. Lisaks oleme suutnud selle üle kanda ka väljakule ning saavutada tulemusi, mis on tähtis. Ilmselgelt on meil esituste mõttes endiselt pikk tee käia, aga eks juhendaja saab oma käekirja näidata ning tulevastel nädalatel näeme rohkem, mis sellest saab,» lisas Ojamaa.

Motherwell on hetkel liigas 12. meeskonna hulgas 10. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles