Üllatus meistriliigas: Valga alistas võimsa viimase veerandaja toel Kalev/Cramo

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga meeskond.
Valga meeskond. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Eesti meeste korvpalli meistriliigas peeti täna üks kohtumine, kus Valga/Maks&Mooritsa meeskond alistas üllatuslikult 83:77 valitseva Eesti meistri Kalev/Cramo.

Kalev juhtis avaveerandi järel 26:19 ja poolajaks oldi ees 43:33. Kolmanda veerandaja järel olid samuti kalevlased juhtimas, kui tablool säras seis 68:53. Viimasel kümnel minutil suutsid Cramo mehed aga visata vaid üheksa punkti, Valga omakorda vastas 30 silmaga ja nii sai 83:77 võidu Valga meeskond.

Võitjate parimana viskas Jurijs Aleksejevs 21 punkti ja võttis 17 lauapalli, Kalevi resultatiivseimana sai Gregor Arbet kirja 13 silma.

Valgal oli enne tänast kirjas vaid kaks võitu, Cramo polnud koduses meistriliigas seni kaotuskibedust tundnud. Kuna Kalevil lähevad kõik koduliiga mängud kirja topelttulemusena, sai Valga meeskond juurde kaks võitu ja Cramol on nüüd tabelis 12 võidu kõrval ka kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles